menu Home
Algemeen

Kennismaken op de Vrijwilligersmarkt

Paul | 23 september 2024

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen en weten wat er allemaal mogelijk is? Op zaterdag 5 oktober organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt weer een gezellige Vrijwilligersmarkt. Deze editie vindt plaats in de bibliotheekvestiging en gemeentehuis aan het Koningsplein. Een breed veld van organisaties uit de cultuur, zorg, natuur, werelds en welzijnssector presenteert zich met hun vacatures. Iedereen is welkom om te komen kijken bij de vele stands of een gesprek aan te gaan met medewerkers van de verschillende organisaties.

De stands worden extra aantrekkelijk gemaakt met informatie en leuke weggevertjes. Een interessetest kan uitwijzen wat bij je past. RTV Ridderkerk is er met een pop-up studio. Ze zorgen voor een muziekje en ontvangen live gasten aan tafel voor het programma ‘Prettig Weekend’. Wethouder Edward Piena zal de opening verrichten.

Lancering Flexpoule

Voor iedereen die best iets wil doen, actief wil zijn voor een eenmalige of korte klus of iets voor een ander wil betekenen en flexibel beschikbaar is, is er de Flexpoule. Denk aan helpen bij evenementen, jeugdactiviteiten of een kortlopend project. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Kom dan naar de lancering van de Flexpoule om 12:00 uur.

De volgende organisaties zijn op de markt aanwezig: het Gilde, Stg. Oud Ridderkerk, Bibliotheek AanZet, RTV-Ridderkerk, Bezoekerscentrum Waalbos, Burgeradviesraad Sociaal Domein, Vluchtelingenwerk, Wereldwinkel/Snuffelpand, Stg. Integratie Ridderkerk, Stg. Nieuw Thuis. Multicultureel Ridderkerk, Present, Leger des Heils, Stg. Beter voor Elkaar/Voedselbank, De Huiskamer, de Rustplek, Stg. AAVB, de Zonnebloem, Anyam, Stg. AAVB, woonzorgcentrum Reyerheem/Ronde Sant, Hospice De Reiziger, Zorgcentrum de Riederborgh, De Overburen, Maasstadziekenhuis, Stg. Vrijwilligers Terminale Zorg, Facet Ridderkerk en het Vrijwilligerssteunpunt.

De vrijwilligersmarkt is van 10:30 tot 14:00 uur, de toegang is vrij.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt, telefoon 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.