menu Home
Sport

Verdiende overwinning van handbalsters bij H.V.O.S

Paul | 29 september 2024

door Hans Muntz

De handbalsters van Saturnus’72 hebben zondag een goed resultaat behaald in de opmaak naar de zaalcompetitie. Bij. H.V.O.S. in Spijkenisse werd de één na laatste veldwedstrijd met 17-22 gewonnen.

Coach Peter van den Bosch was na afloop van de gewonnen wedstrijd bij H.V.O.S. zeer complimenteus over de prestatie van zijn dames. “Een prima wedstrijd, echt gespeeld als één team, een mooie overwinning”. De uitblinkers Melanie van der Linden en Amber Branders krijgen steeds meer vertrouwen binnen het team. Zij stonden dan ook aan de basis van de goede eerste helft die met 7-13 werd afgesloten. Ook na de thee bleek er geen verval te zitten in het spel van de ploeg uit Ridderkerk. Marlous Bode werd na afloop zelfs gekroond als topscoorder van Saturnus’72 met 6 treffers. In het tweede bedrijf gaf de thuisploeg iets meer weerstand, maar dat bracht de voorsprong niet in gevaar. Aanvallend sterk en verdedigend solide met keepster Melissa van den Bosch ook nu weer in een hoofdrol. Saturnus gaf de overwinning niet meer uit handen en haalde verdiend de winst binnen.

IJs en sneeuw weder dienende staat zondag de laatste veldcompetitiewedstrijd op het programma. Op het eigen Reijerpark komt WKP/Westlandia op bezoek. Om 12.00 uur dient de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Wim van Pelt aan te vangen. Na zondag wordt de competitie verplaatst naar de warme sporthal. Zaterdagavond 19 oktober start de ploeg in eigen huis (19.00 uur) tegen Saturnus Leiden. 

Danielle van den Bosch in gevecht met tegenstander. Foto Hans Muntz

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.