menu Home
Algemeencultuur

Muzikaal najaar in Landvast

Paul | 30 september 2024

De dagen worden korter en de temperatuur daalt, maar bij Landvast zorgen we voor warmte en gezelligheid. We maken ons klaar voor een seizoen vol muziek, ontspanning en samenzijn tijdens onze Muziek Zondagen.  

Vanaf 6 oktober kunt u om de week op zondagmiddag genieten van sfeervolle liveoptredens. Of u nu houdt van jazz klanken, uptempo muziek of nostalgische nummers uit de jaren ’60 en ’70 – elke zondagmiddag biedt iets unieks.  

Op 6 oktober bijten we het spits af met Collective Lingua. U kent ze misschien nog van hun optreden afgelopen februari in Landvast, waar ze voor een onvergetelijke middag zorgden.  Een groep jonge, ambitieuze muzikanten in de leeftijd van 15 tot 17 jaar. Op het podium brengen zij een mix van swingende jazz, stevige fusion en pittige funk, waaronder ook zelfgeschreven nummers.

Op 20 oktober komt de Papendrecht Francesco Daniel naar Landvast voor een bijzonder mooi optreden! Gewapend met gitaren en muzikale special effects neemt Francesco u mee in een muzikale achtbaan van liedjes in verschillende muziekstijlen. In december gaan we hem nog een keer zien én horen tijdens de Top 2000 Pubquiz.  

We hebben ze al vaker mogen begroeten en het waren hele gezellige middagen. Dat kan ook bijna niet anders, aangezien de band Memory Lane Trip ons terugneemt naar de muziek uit de jaren 60’s en 70’s. 

En alweer voor de vierde keer in successie komen de heren van de  TiePies band weer naar Alblasserdam. Dit keer op 17 november 2024. Tijdens de eerdere edities was de zaal propvol, dus wacht niet te lang met het boeken van uw tickets.

In november keert de Ierse folkband The Fureys terug voor 15 optredens door heel Nederland en België. En hierbij doen ze op 24 november ook Alblasserdam aan. Al 48 jaar weet deze Ierse band de harten van hun fans te stelen. De Fureys hebben met hun muziek een grote invloed gehad op de geschiedenis van traditionele Ierse muziek. De klassiekers “Red Rose Café”, “When You Were Sweet 16” en “I Will Love You” zullen zeker ten gehore worden gebracht. Eddie en George Furey gaan dus verder met hun muzikale reis, die nog geen eindbestemming in zicht heeft. Wij zeggen, op naar de 50!

De muziek zondagen voor dit jaar worden afgesloten door Singer-Songwriter Ryso Jochemsen. Met zijn stem en gitaarspel zorgt hij voor een heerlijke relaxte zondagmiddag op 1 december. Het nieuwe programma voor volgend jaar zal binnenkort ook op de website te vinden zijn.

Vanaf 13:30 openen we de deuren, met een uitzondering voor The Fureys op 24 november, waarbij u vanaf 14:00 van harte welkom bent.  Alle data zijn nog even na te lezen op www.landvast.nl/muziek-zondag.

Memory Lane

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.