menu Home
Algemeen

Bijeenkomst over veilig bankieren

Paul | 30 september 2024

Je veilig voelen in je eigen omgeving is ontzettend belangrijk. Ridderkerk Langer Gezond organiseert daarom op dinsdag 15 oktober een bijeenkomst over veilig internetbankieren en andere vormen van digitale criminaliteit zoals meekijken bij pinnen, babbeltrucs, hulpvraagfraude en phishing. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de Rabobank.

Internet en het gebruik van social media hebben ons veel mooie dingen gebracht. Maar helaas is er ook een keerzijde: steeds vaker proberen cybercriminelen binnen te komen in telefoons of computers om gegevens te stelen of schade aan te richten. Oplichters worden ook steeds slimmer. Ze verzinnen steeds weer nieuwe manieren om mensen van hun privégegevens of bezittingen te beroven. Bijvoorbeeld een bankmedewerker die even bij u langskomt, omdat u niet naar de bank kunt komen. Iedereen, maar zeker ouderen kunnen slachtoffer worden van dergelijke trucs.

Tijdens deze bijeenkomst kun je terecht met al je vragen over digitale criminaliteit en veilig en zelfstandig bankieren.

Esther van Efferen en Angelina de Koning zijn bankservice adviseurs bij de Rabobank en zullen je hier alles over vertellen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook ingegaan op thema’s als financieel misbruik, bancaire volmachten en andere praktische bankzaken. Je wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken. Het maakt niet uit bij welke bank je bankiert, iedereen is welkom.

De bijeenkomst is op dinsdag 15 oktober van 19:00 – 20:30 uur (inloop vanaf 18:45 uur) en vindt plaats in het Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80. De koffie en thee staat klaar en deelname is gratis. Inschrijven is wenselijk en kan bij Facet Ridderkerk via info@facetridderkerk.nl of bel 0180 – 432 350.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.